За нас

Мечтаете за перфектна фигура, тогава този блог е предназначен за Вас.

Желанието на екипа ни, когато създаде Dieti.net, е да помага на хората в борбата с излишните килограми и да дава полезна информация. Тук ще откриете различни диети за отслабване, диетични рецепти, фитнес упражнения, ще прочетете много ценни съвети, които се отнасят до здравословното хранене и правилния начин на живот.

Целта ни е да Ви да дадем стимул да постигнете чудесна фигура, да имате блестящо здраве* и самочувствие. За да Ви помогнем, на страниците на нашия блог ще споделяме както най-актуалните начини и програми за отслабване, така и вече изпитани методи, преминали проверката на времето.

Постигането на перфектното тяло е индивидуално и изисква време. Вярваме, че с подходящ начин на хранене, без гладуване и с подходящи упражнения и тренировки у дома или във фитнес зала, всеки може да постигне своята идеална фигура.

Диета не означава гладуване, а режим на хранене и начин на живот. Проявете необходимата воля, за да бъдете здрави, стройни и красиви! Като начало Ви препоръчваме да прочетете нашата въвеждаща статия Диети и отслабване - Тайната.

Споделяйте с нас теми относно диетите и отслабването, за които искате да научите повече. Ще се опитаме да проучим тези въпроси за Вас, да ги споделим в блога и да бъдем полезни.

За контакти: dieti [аt] dieti.net

Добре дошли в нашия блог,
екипът на Dieti.net.

*Публикуваните статии в никакъв случай нямат цел да предписват самолечение или да заместят консултации със специалисти.

Може да ни откриете и в социалните мрежи

Блогът е защитен с лиценз на Creative Commons "Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България". Това означава, че трябва да посочите с реална връзка пълния адрес на статията, която копирате и нямате право да я публикувате и ползвате с комерсиална цел (например в сайтове, в които има реклами или печелят по някакъв друг начин). В случай че промените и надградите статия от блога, то отново важи този лиценз.

Обичаме да пишем по темата здравословни режими на хранене и отслабване, ако искате да напишем уникална статия за вашия сайт или блог, е необходимо само да ни пишете на електронната поща.