Продукти за отслабване: Amix CarniLine - ProActive

Търсите ли наистина чудесна комбинация между качествен L-карнитин и екстракт от зелен чай? В такъв случай, опитайте Amix CarniLine ProActive. Препаратът не съдържа захари, оцветители и аспартам. Има лек подсладител, прилаган при десетки подобни продукти, а именно сукралоза.

Как помага CarniLine – ProActive за отслабването?

Благодарение на L-карнитина ще получите повече енергия, сила и издръжливост. Л-карнитинът отговаря за транспортирането на мастната тъкан до митохондриите в мускулните клетки, там те се усвояват и така дават енергия. L-карнитинът е полезен за работата на сърцето.

Amix CarniLine ProActiveПри интензивна аеробна тренировка, като тичане, каране на велосипед, плуване и когато се пази диета, Л-карнитинът е много ценен. Това е така, защото организмът тогава не успява толкова бързо да произвежда L-карнитин, а внесеният допълнително увеличава усвоените мастни киселини за по-кратко време.

С помощта на Л-карнитинът се понижава нивото на лошият LDL холестерол и се повишава нивото на добрия HDL холестерол, което предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Относно зеления чай - той спомага за топене на мазнините, отново без забързване на сърдечния ритъм.

Витамин В6 е важен витамин за усвояването на протеините, за мозъчната функция и произвеждането на хормони. Той е естествен антидепресант. Намалява симптомите при менопауза и ПМС, защото помага за поддържане на хормоните.

Трите съставки (Л-карнитин, витамин В6 и екстракт от зелен чай) се комбинират чудесно, а още повече, когато зад тях стоят професионалистите от ранга на Amix. Може да закупите продукта и да се възползвате от неговите плюсове, а ето ги и тях:

  1. Помощ за максимална издръжливост при тренировка.
  2. Качествена поддръжка на холестеролните нива.
  3. Бързо изгаряне на излишните мазнини.
  4. Грижа за сърцето.
  5. Съдействие за по-бързо възстановяване.

Освен тези пет основни положителни черти на CarniLine – ProActive, вие ще усетите и приток на енергия. Перфектната му формула включва важни за тялото ви съставки, които ще изиграят ролята на верен спътник преди тренировки.

Продуктът е насочен е подходящ за активно трениращите жени и мъже. С него вие ще стопите пречещите ви килограми и ще подобрите производителността на вашите упражнения. Освен това всичко ще се случва природосъобразно и без рискове за здравето ви.

Употреба начин:

Приемете 25 милилитра или иначе казано 2 с.л половин час преди тренировка. Не превишавайте предписаната доза. Една опаковка CarniLine ProActive е 480 ml.

Може да поръчате формулата от магазина SilaBG за хранителни добавки онлайн. Препаратът ще ви бъде полезен и ще ви вдигне на крака за очакваните физически натоварвания. Отслабвайте и заздравете мускулатурата си със съдействието на Amix CarniLine – ProActive.