Отслабване с картофена диета

Мнозина смятат, че от картофите се пълнее, но това не е точно така. Всичко зависи от това как се готвят и ядат картофите. Картофената диета помага не само да се отслабне, но и да се очистят червата. Има три варианта:

Диета с картофи

Вариант 1:
1,5 килограма картофи се запичат във фурна. Разделете ги на 6 порции и ги яжте през деня без сол, подправки и растително масло. Пийте само обикновена вода, не по-малко от 3 литра. Алкохолът е забранен. Продължете с този режим 3 дни. За този период може да отслабнете с до 3 килограма.

Вариант 2:
1,5 килограма картофи се сваряват. Разделете ги на 4-6 порции. Две от порциите трябва да се ядат без подправки, сол и растително масло. Останалите може да овкусите със зехтин и лимонов сок. Отново пийте вода и забравете за алкохола. Продължителността на диетата е една седмица.

Вариант 3:
1,5 килограма картофи се измиват и без да се маха обвивката им се изпичат на фурна или се варят на пара, подправете със зехтин, лимонов сок, добавете магданоз и чесън на вкус. Може също така да направите картофите на пюре с гореща вода и да подправите с малко краве масло. Диетата може да се спазва 15 дни.

Следете за нови диети и харесайте страницата на Dieti.net във Facebook. В нея споделяме новите статии и още много мисли за мотивация, снимки, видео упражнения, които да ви помагат и вдъхновяват по пътя към стройната и здрава фигура!