Зелено кафе с малинови кетони: Бърз и ефективен начин за отслабване

Какво всъщност е зеленото кафе?

Зеленото кафе представлява кафени зърна, които не са преминали обработка. Неговите вкусови качества и аромат са много по-различни от тези на черното кафе. Въпреки, че не може да се наслаждаваме на аромата и вкуса му сутрин, зеленото кафе е ненадминат помощник в борбата с излишните килограми.

Зелено кафе

Редицата изследвания доказват, че зеленото кафе действа, като катализатор и стопява бързо килограмите. Този ефект се дължи на хлорогенната киселина, която разрушава подкожните мастни депа и изхвърля мазнините от тялото.

Зеленото кафе има и други полезни свойства. То съдържа антиоксиданти, витамини и микроелементи, които от своя страна подобряват физическата и умствена активност, подобряват състоянието на кожата и ноктите, а любителите на тази напитка страдат по-рядко от диабет.

Освен за пиене, зеленото кафе се използва още за направата на различни козметични продукти. Маслото, което се приготвя от него се влага в козметични продукти с цел подхранване, регенериране и хидратация на кожата . Маслото, влагано в различните козметични продукти, съдържа високи дози витамини B1, B2, B6 и витамин Е, които поддържат здраво нашето тяло.

Зелено кафе с малинови кетони от Natrol: Отслабвайте, като звездите!

Екстрактът от зелено кафе с малинови кетони на американската компания Natrol, е изцяло натурален продукт с доказан произход и качество. Патентованата формула SVETOL се състои от кафе на зърна, чиито кофеин е извлечен, за да не натоварва излишно организма със стимуланти. От всички подобни продукти на пазара, само патентованата формула SVETOL съдържа оптимално количество на хлорогенна киселина, която всъщност играе ролята на "разрушител" на мастните депа в организма. Направените изследвания доказват благоприятния ефект на зелено кафе с малинови кетони от Natrol, който има върху изгарянето на излишните мазнини и забързване работата на метаболизма.

Американският концерн Natrol съчетава умело свойствата на зеленото кафе с един иновативен и изключително полезен "помощник" в борбата с килограмите – малиновите кетони. Те имат способността да унищожават мазнините и да предотвратяват появата им отново. Попадайки в клетките, малиновите кетони разграждат мастните молекули до мастни киселини, които след това лесно се метаболизират в организма. Малиновите кетони не просто разграждат мазнините – те предотвратяват тяхното натрупване в тялото.

Защо да изберете Зелено кафе с малинови кетони от Natrol?

  • Изгаря мазнините бързо и ефективно
  • Намалява апетита
  • Премахва целулита
  • Засилва мастния метаболизъм
  • Предотвратява образуването на нови мазнини
  • Мощен антиоксидант

Възползвайте се от невероятните свойства на зеленото кафе сега!