Програма за отслабване "30 Day Shred"

Спазването на здравословни диети е много важно за всеки план за отслабване. За да ускорите процеса на отслабване силно Ви препоръчваме да комбинирате диетата си с упражнения. Упражненията са ключов момент в намаляването на излишното тегло и поддържане на вече изгубените килограми.

В тази статия ще ви представим програмата за отслабване "30 Day Shred" на Джилиан Майкълс (30 Day Shred - Jillian Michaels).

Програма за отслабване

Джилиан Майкълс е фитнес гуру и треньор, издала е много програми с упражнения и книги за отслабване, които да Ви помогнат да постигнете фигурата, която желаете. Програмата "30 Day Shred" включва три отделни тренировки, създадени да дадат на тялото Ви сила и форма.

Всяка от тренировките продължава около 30 минути. Упражненията започват с кратко загряване и приключват с разтягане и отпускане. Създадени с подписа на Майкълс 3-2-1, упражненията включват 3 минути упражнения за сила, 2 минути кардио упражнения и 1 минута упражнения за плосък корем.

Програмата е разработена в 3 нива, прави се в продължение на 30 дни и с нейна помощ може да свалите до 9 кг. Ниво 1 на тренировката се прави 10 дни, ниво 2 - 10 дни и ниво 3 - 10 дни. Всяко следващо ниво става по-предизвикателно и натоварващо. Упражненията трябва да се правят всеки ден, за да имат ефект.

Само в 30 минути на ден са събрани изключително ефективни упражнения в комбинация с мотивиращите напътствия на Джилиан. Когато тези 30 дни изминат, може да правите само ниво 3 или да комбинирате нивата. Всичко, което Ви трябва са две гири (като за начало по 1 кг), постелка и воля за промяна.

Ето и част от програмата.