Гимнастика за сутрин и вечер

В тази статия ще ви представим кратка гимнастика, която ще ускори резултатите от вашата диета. На първо място тя ще бъде за коремните мускули, бедрата и дупето. Упражненията са само три, правят се сутрин и вечер в зависимост от вашето свободно време.

Ако имате желание за стройна и красива фигура с по-малко килограми, постепенно увеличете сериите и добавете нови упражнения към гимнастиката.

За красиви бедра
Изходното положение е колянка. Опората е върху дясното коляно, левият крак се изнася назад и нагоре (25 пъти). Упражнението се повтаря и с десния крак. За двата крака се прави последователно 4 пъти.

За гладък корем
Колянен стоеж, тялото е изправено, раменете са опънати назад. Опора с дланите, прилепени към бедрата, и наклон на целия корпус назад по ъгъл. Брои се до 10. Следва връщане на тялото в изходно положение. Прави се отново 4 пъти.

За стегнати мускули на дупето

Упражнения за стегнато дупе

Изходното положение при това упражнение е легнали на пода, сгънете краката в коленете. Без да се отлепват раменете от пода (ръцете са опрени с длани към него), повдигнете тялото нагоре. Бройте до 10. Върнете в изходно положение. Повтаря се 10 пъти.