Гимнастика за красиви крака

Гимнастиката, която ви представяме няма да ви отнеме много време, но само за месец ще усетите положителна промяна във фигурата си. Правете упражненията за отслабване всеки ден. Четирите упражнения се изпълняват едно след друго. Това е една серия. Направете много кратка почивка и така изпълнете 5 серии. Цялата гимнастика отнема 20 минути + 4х1 минути за почивки между упражненията.

За ефективното и по-лесно изпълнение на упражненията препоръчваме да облечете лек спортен екип и да правите упражненията при отворен прозорец или на открито. Осигурете си спокойна обстановка и си пуснете ритмична музика, която да ви зареди с настроение. Не забравяйте, че освен красива фигура, упражненията за отслабване носят още здраве и тонус. Опитайте!

Упражнение 1

упражнение 1

Коленичи на пода и се опри на ръце. Повдигни левия крак назад и след това го сгъни, като той трябва да образува прав ъгъл в коляното. От това положение изпълнявай махове с крака нагоре и надолу. Упражнението се изпълнява 25 пъти за всеки крак.

Упражнение 2

упражнение 2

Коленичи на пода и се опри на ръце. От това положение изпълнявай странични махове с крака (стреми се да запазиш правия ъгъл в коляното) нагоре и надолу. Изпълнява се 25 пъти за всеки крак.

Упражнение 3

упражнение 3

Легни странично на пода. Едната ръка служи за опора. Краката са изпънати един до друг в права линия. От това положение повдигаш единия крак нагоре и надолу, както е показано на фигурата. Изпълнява се 25 пъти за всеки крак.

Упражнение 4

упражнение 4

Легнете по гръб на пода. Изправете горната част на тялото си, като ръцете ви служат за опора. След това сгънете краката си един до друг и от това положение имитирайте каране на колело. Изпълнявайте това упражнение 1 минута.