Изгаряне на мазнини с Amix ThermoLean

Благодарение на иновативния продукт носещ името ThermoLean всички спортисти могат да контролират теглото си и да унищожават подкожните мазнини. Amix се прочуха с този продукт и днес той е особено ефективен за дамите, които практикуват някакъв вид спорт с цел отслабване.

Редом с упражненията и приложението на ThermoLean вие отслабвате и това е целта на представеният тук препарат подходящ за както за дамите, така и за истинските мъже, които желаят бързи и доказани резултати. Разбира се, за да има ефект Amix ThermoLean трябва да бъде приложен според описания на опаковката начин. Предлагаме да го употребите съвместно с изработената за вас програма за фитнес.

Amix ThermoLean

Продуктът ще намали излишните мазнини в организма ви и ще съдейства за подобряването на метаболизма и равнището на холестерола в кръвта ви. Освен всичко това вие ще се снабдите с достатъчно сила и енергия, която ще ви поддържа при всяка по-напрегната тренировка.

Основните функции на препарата са да контролирате килограмите и да избегнете умората. Плюс това съставките и хранителните добавки конфигурирани от Amix ще подсилят концентрацията ви при извършване на физически упражнения включени към персоналната ви фитнес програма. Хранителната добавка съдържа доста кофеин, затова имайте едно наум, ако пиете кафе.

Защо да изберете ThermoLean на Amix?

  • Тази система за регулация на теглото ще даде чудесни резултати за вас.
  • За нейната ефективност се грижат поне петнадесет активни съставки.
  • Продуктът допринася за по-добрата умствена и физическа дейност.
  • ThermoLean цели дългосрочна поддръжка по пътя на отслабването ви.
  • Създава чувство за ситост.

Как да употребявате ThermoLean?

Взимайте по една-две капсули на ден до 1 час преди тренировка. Консумирайте с много вода и спазвайте всичко, което е предписано на опаковката. Само по този начин ще постигнете пълен ефект.

Хранителна информация за Amix ThermoLean

Активни съставки Съдържание в 1 доза (2 капсули)
Сух екстракт от Guarana 300 мг
Кофеин алкалоиди 66 мг
L-CarniPure Tartrat 200 мг
Екстракт от Зелен чай 100 мг
Екстракт от Йерба мате 100 мг
Безводен кофеин 100 мг
L-тирозин 100 мг
Екстракт от Guggul Lipid 100 мг
CitriMax 100 мг
Екстракт кора от бяла върба 75 мг
Екстракт от джинджифил корен 75 мг
Екстракт от кайенски пипер 50 мг
Екстракт от Петолистна гиностема - Gynostemna Pentaphyllum 50 мг
DigeZyme (мулти-ензимна смес) 25 мг
Горчив портокал - Citrus Aurantium 10 мг
BioPerine 5 мг
Хром 200 мкг

Продуктът може да закупите от онлайн магазина на SilaBG за хранителни добавки. Ако искате да отслабнете и да имате повече енергия за упражненията изберете Amix ThermoLean и няма да сгрешите, тъй като това е един от най-перспективните продукти в днешни дни.